שיפודי הליבוט עם סלט ארוגולה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, מלח, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה חם עם הליבוט וארוגולה, שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה, ו סטייק הליבוט בגריל על מצע של ארוגולה עם סלט עגבניות וגרמולטה (מתכונים דומים).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.