קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה

שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה
שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 12 מנות עם 529 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כבש, מלח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מלנזן פריט (חציל מטוגן), פולפט די מלנזן (חצילים 'קציצות'), ו חציל חמוץ מתוק - - - מלנזן באגרודולצ'ה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את היין, עלי הדפנה, השום הפרוס, 3 ענפי פטרוזיליה, רוזמרין, רסק עגבניות, 2 כפות שמן זית ופלפל שחור, לפי הטעם, ובחשו היטב לאיחוד. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים למרינדה. לזרוק לחלוטין את המעיל בשר ומניחים במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברישים את סיבובי החצילים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את עלי האורגנו ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, למשך 10 עד 20 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה של מעבד מזון או בלנדר, שלבו את יתרת השום, האנשובי, פתיתי הפלפל, יתרת הפטרוזיליה, 3 כפות שמן זית כתית מעולה, וחומץ ומחית. מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת ויוצקים מעל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקום, מכוסה, במקרר, במשך 2 שעות.
6
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומייבשים. משחילים את הבשר על שיפודים ומבשלים 10 עד 20 דקות, לטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מגישים חם, לצד החציל המצונן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז