שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 12 מנות עם 529 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כבש, מלח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מלנזן פריט (חציל מטוגן), פולפט די מלנזן (חצילים 'קציצות'), ו חציל חמוץ מתוק - - - מלנזן באגרודולצ'ה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את היין, עלי הדפנה, השום הפרוס, 3 ענפי פטרוזיליה, רוזמרין, רסק עגבניות, 2 כפות שמן זית ופלפל שחור, לפי הטעם, ובחשו היטב לאיחוד. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים למרינדה. לזרוק לחלוטין את המעיל בשר ומניחים במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברישים את סיבובי החצילים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את עלי האורגנו ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, למשך 10 עד 20 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה של מעבד מזון או בלנדר, שלבו את יתרת השום, האנשובי, פתיתי הפלפל, יתרת הפטרוזיליה, 3 כפות שמן זית כתית מעולה, וחומץ ומחית. מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת ויוצקים מעל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקום, מכוסה, במקרר, במשך 2 שעות.
6
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומייבשים. משחילים את הבשר על שיפודים ומבשלים 10 עד 20 דקות, לטמפרטורה הרצויה.