קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה

שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה
שיפודי טלה עם חצילים: רוסטיצ'יני קון מלנזן פיקנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 12 מנות עם 529 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כבש, מלח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מלנזן פריט (חציל מטוגן), פולפט די מלנזן (חצילים 'קציצות'), ו חציל חמוץ מתוק - - - מלנזן באגרודולצ'ה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את היין, עלי הדפנה, השום הפרוס, 3 ענפי פטרוזיליה, רוזמרין, רסק עגבניות, 2 כפות שמן זית ופלפל שחור, לפי הטעם, ובחשו היטב לאיחוד. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים למרינדה. לזרוק לחלוטין את המעיל בשר ומניחים במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
מברישים את סיבובי החצילים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מפזרים את עלי האורגנו ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, למשך 10 עד 20 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
בקערה של מעבד מזון או בלנדר, שלבו את יתרת השום, האנשובי, פתיתי הפלפל, יתרת הפטרוזיליה, 3 כפות שמן זית כתית מעולה, וחומץ ומחית. מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת ויוצקים מעל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מקום, מכוסה, במקרר, במשך 2 שעות.
6
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
מוציאים את הטלה מהמרינדה ומייבשים. משחילים את הבשר על שיפודים ומבשלים 10 עד 20 דקות, לטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מגישים חם, לצד החציל המצונן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז