שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף
שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל לוהט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 11 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, סטייק סינטה, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף, שיפודי שרימפס קארי בגריל עם בצל צלוי ורוטב פלפל אדום, ו שיפודי סינטה צלויים עם אפרסקים ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין רוטב פלפל, לחתוך את פלפלים חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 12 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
4
מניחים בשקית נייר, לקפל לסגור בחוזקה.
5
בואו לעמוד במשך 20 דקות. פיל.
6
מניחים פלפלים ואת המרכיבים הבאים 8 (באמצעות פלפל אדום) בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
כדי להכין קוסקוס, לשלב 1 כוס מים, מרק, עלה דפנה בסיר בינוני; להביא לרתיחה. מערבבים בקוסקוס; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. מוך עם מזלג; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
10
מסדרים חצילים ואת הבא 3 מרכיבים (אם כי בצל ירוק) על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד ירקות רכים ומסומנים היטב.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.