שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף
שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל לוהט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 11 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, סטייק סינטה, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף, שיפודי שרימפס קארי בגריל עם בצל צלוי ורוטב פלפל אדום, ו שיפודי סינטה צלויים עם אפרסקים ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב פלפל, לחתוך את פלפלים חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 12 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר, לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. פיל.
מניחים פלפלים ואת המרכיבים הבאים 8 (באמצעות פלפל אדום) בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
כדי להכין קוסקוס, לשלב 1 כוס מים, מרק, עלה דפנה בסיר בינוני; להביא לרתיחה. מערבבים בקוסקוס; כיסוי.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. מוך עם מזלג; להשליך עלה דפנה.
מסדרים חצילים ואת הבא 3 מרכיבים (אם כי בצל ירוק) על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד ירקות רכים ומסומנים היטב.
הסר מהחום; קוצצים בגסות ירקות.
מערבבים 1/2 כוס פלפל רוטב, קוסקוס, וירקות קצוצים בקערה גדולה; לזרוק בעדינות. תתחמם.
כדי להכין שיפודים, חוט בשר על שיפודים 12 (7 אינץ'). קל מעיל בשר עם ספריי בישול, ומפזרים פלפל שחור 1/2 כפית מלח.
מקום שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness, מפנה פעם אחת.
מגישים עם תערובת קוסקוס ורוטב הנותרים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה