שיפודי עוף עם מלפפון קצוץ, ארוגולה וזיתים
שיפודי עוף עם מלפפון קצוץ, ארוגולה & זיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ים, ירכיים עוף, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שיפודי עוף עם מלפפון & מטבל שאלוט, עוף, צנון ומלפפון סלט קצוץ, ו שיפודי עוף, מנטה ומלפפון שמימיים עם רוטב בצל אביב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב עוף, יין, שום ורוזמרין; מערבבים לשלב. מכסים תערובת ומרינדה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. הכינו גריל פחם לבישול בחום ישיר מעל גחלים בינוניות-חמות (בינוניות-גבוהות לגז). חוט חתיכות עוף על 8 שיפודים העונה עם מלח ופלפל. שיפודי גריל על מתלה גריל משומן קל, פונה לעתים קרובות, עד העוף מבושל דרך, כ 10 דקות.
שיפודי העברה לצלחת הגשה גדולה. בקערה מערבבים יחד מלפפון, ארוגולה, זיתים, נושא פתיתי פלפל אדום. תערובת כפית על שיפודים וטפטוף עם שמן זית.