שיפודי פירות עם פודינג
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלון, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פודינג פירות, איך לעשות פודינג פירות / פירות s, דבש לימון פודינג עם פירות, ו פבלובה עם פודינג פירות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק באורך 12 אינץ', חותך עוגיות בצורת כוכב
מניחים את פרוסות האבטיח על קרש החיתוך שלך ולהשתמש חותך עוגיות בצורת כוכב לחתוך את הכוכבים מכל הפרוסות.
שיפוד הפרי על ידי הזזת כוכבי אבטיח על באמצע השיפודים. בצע עם תותים, ענבים וקיווי.
מניחים את חתיכת המלבן הגדולה של טל הדבש בתחתית כבסיס.
מקום עומד על מגש, נותן שיפוד קצת להתנועע כדי לקבל את זה לעמוד זקוף.
מגישים עם מטבל ענן לבן מתוק.
מוסיפים את החלב לסיר בינוני על אש בינונית ומקציפים עד לתערובת מהבילה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור והסוכר הוא מומס. מוסיפים לאט כמה מצקות של חלב חם לתערובת הביצה תוך שטוף. לאט לאט להחזיר את התערובת מחוסמת לסיר תוך לטאטא כל הזמן.
לחמם את פודינג על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, 4 עד 6 דקות. מערבבים בחמאה ווניל.