קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שיפודי שרימפס בגריל עם צ'אטני כוסברה-נענע

שיפודי שרימפס בגריל עם צ'אטני כוסברה-נענע
את המתכון ניתן להכין שיפודי שרימפס בגריל עם צ'אטני כוסברה-מנטה תוך כ-30 דקות . מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ופסקטרי מכיל 244 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שרימפס, גראם מרסלה, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 58% . מתכונים דומים: שיפודי שרימפס בגריל עם צ'אטני כוסברה נענע , שיפודי טלה קארי הודי עם צ'אטני נקטרינה בגריל נענע עם פיתה , וירכי עוף בגריל עם צ'אטני כוסברה נענע .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי 6 אינץ', מושרים במים קרים למשך שעה לפחות
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
טורפים יחד את אבקת הצ'ילי, הגראם מרסלה, שמן הקנולה, מיץ הלימון בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השרימפס ומערבבים לציפוי בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
נותנים למרינדה במשך 15 דקות.
4
מכינים גריל פחמים לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
שלבו במעבד מזון את הכוסברה, הנענע, בצל ירוק, צ'ילי, כף אחת דבש ושמן קנולה, גרידת ליים וקצת מלח ופלפל. מעבדים לקבלת משחה חלקה. טַעַם; מוסיפים דבש, אם רוצים, או עוד שמן כדי ליצור רוטב שייצמד לשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
משחילים 2 שיפודים דרך 3 שרימפס כך שהשרימפס ישכב שטוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד להזהבה ומעט חרוכים משני הצדדים ורק מבושל, בערך 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מוציאים את השרימפס למגש ומגישים עם צ'אטני כוסברה נענע.
מרכיבים שתצטרך
מנטה צ ' אטנימנטה צ ' אטני
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מומו סוביניון בלאן. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מומו סוביניון בלאן
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקם לחך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות בפני עצמו כאפריטיף מרענן.