שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, אבל מנגו, זיגוג גויאבה ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים, שרימפס בגריל עם מולסה-זיגוג גויאבה, ו עוגת גבינה בטעם וניל עם ציפוי גויאבה וסלט מנגו-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
2
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים שרימפס, פלפלים ומנגו; לזרוק מעיל. פלפל חלופי, מנגו ו -3 שרימפס קולוסאלי על כל אחד 6 שיפודים, או פלפל חלופי, מנגו ו -3 שרימפס ג ' מבו על כל אחד 12 שיפודים. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
גריל שרימפס עד מבושל דרך, צחצוח עם זיגוג במהלך 2 הדקות האחרונות, בישול שרימפס קולוסאלי על 4 דקות לכל צד שרימפס ג ' מבו על 3 דקות לכל צד.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.