שיפודי שרימפס פריכים מטוגנים
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1219 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 122 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ מ 1 סיד, בצל ירוק, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שרימפס מטוגן פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק, שרימפס אורז מטוגן עם נאם פריק פאו ופריך Lemongrass, ו שיפודי עוף פריכים עם רוטב ברביקיו דבש תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שים סוכר בסיר קטן עם תחתית כבדה והוסף 2 כפות מים כדי ליצור עקביות חול רטובה. מבשלים מעל חום גבוה עד הסוכר הופך צבע זהוב חיוור, על 5 דקות בסך הכל. מיד להוסיף חומץ (תערובת יהיה בועה במהירות).
מוסיפים רוטב דגים, פתיתי פלפל, ושום, ומבשלים, ערבוב עם מקצף עד מופחת 1/2 כוס תערובת הוא מעט מתקתק.
מוסיפים מיץ ליים ועירית. לאחסן רוטב במיכל מכוסה במקרר עד 2 שבועות.
מניחים שרימפס שטוח על קרש חיתוך, רגל בצד למטה ולחץ למטה עד שהוא שוכב שטוח וישר. הכנס שיפוד עץ מהזנב לראש. שרימפס צריך להיות ישר ככל האפשר על שיפוד.
להקים תחנת לחם: לשים קמח בצלחת רדודה אחת, ביצים מכות בשנייה, ולשלב panko, זרעי שומשום, פלפל, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור בצלחת רדודה שלישית. עבודה שיפוד אחד בכל פעם, לדלות קלות בקמח ולנער עודף. לטבול ביצה ולהפוך עד מצופה באופן שווה.
מניחים בתערובת פירור לחם ולחץ עם פירורי לחם עד מצופה היטב. חזור עם שיפודים שנותרו.
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי מעל חום גבוה עד שהוא רושם 350 מעלות על מדחום מיידי לקרוא.
מוסיפים שרימפס ומבשלים, מרפרפים ומסעירים באופן קבוע עד שזהוב חום ופריך ושרימפס מבושל דרך.
להעביר שרימפס נייר מגבת מצופה גיליון אפייה ולהפוך כתם שמן. מתבלים במלח. שיפודי לנגב עם מגבת נייר נקייה.
מגישים מיד עם רוטב לטבילה.