קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות29
מגזין

שיפון פומפרניקל

שיפון פומפרניקל
מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1365 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי אבקת אספרסו מיידית, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להמיס שמרים במים חמים 1/2 כוס (90 עד 105).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו נשב 5 עד 10 דקות.
3
בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני נמוך, לשלב מולסה, חמאה, חומץ, ושוקולד. מבשלים עד חמאה ושוקולד נמסים. (או, לשים קערת זכוכית או פורצלן ומיקרוגל, מכוסה, במרווחים של 20 שניות במלוא העוצמה עד מומס.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים תערובת לקערה בינונית ומוסיפים 2 כוסות מים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קמח מחיטה מלאה, קמח שיפון, אבקת קקאו, זרעי קימל, מלח, ואבקת אספרסו. לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, לערבב תערובות שמרים מולסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
זרעי קימלזרעי קימל
נייר אורזנייר אורז
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח לחם ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
7
מוסיפים עוד קמח לחם, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מבפנים מהקערה. ללוש (עם מערבל על נמוך) עד חלקה וגמיש, הוספת קמח יותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק יותר מדי. כאשר אתה מוכן, הבצק צריך להרגיש קצת כמו תנוך אוזן כאשר אתה צובט אותו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת. מכסים באופן רופף עם מגבת נקייה או לעטוף פלסטיק ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
אגרוף למטה ולחלק בשני חלקים שווים. ללוש ולעצב לתוך כיכרות עגולות על 9 ב. בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
10
מפזרים תבנית אפייה גדולה עם קמח תירס וכיכרות מקום, צד חלק למעלה, על הסדין. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברשת כיכרות עם ביצה ולהשתמש סכין גילוח או סכין משונן לחתוך 1/4 - ל 1/2-in.- צלבים עמוקים על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
13
אופים 45 דקות עד 1 שעה (הם נעשים אם הם נשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית) מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®