שיפוצניקים מרוקאים בגריל כבש של ג'ף קוהלר
שיפודי הכבש המרוקאים של ג'ף קוהלר עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 627 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך קינמון טחון, מייס קרקע, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: שיפודי כבש מתובלים מרוקאים (Kafta), שיפודי כבש בגריל עם לימון ושמיר, ו קציצות מרוקאיות-טגין Kefta.
הוראות
אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות אותם בצלחת רדודה של מים בעת הכנת הבשר.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב בשר טחון ושאר החומרים למעט בצל ושמן זית. שפר את רוב הבצל המגורד, דואג לא לעשות את התערובת רטובה מדי; זה צריך להישאר דביק במקצת, כמו המרקם של נקניק. אם הבשר הוא רזה יחסית, להוסיף קצת שמן זית.
קח כף יד של בשר ולחץ אותו סביב אמצע שיפוד, ואז לגלגל אותו קלות על קרש חיתוך או בין כפות הידיים כדי ליצור אפילו "נקניק" סביב שיפוד על 6 אינץ ' ארוך. חזור עם שיפודים הנותרים בשר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל שיפודים, פונה פעם אחת, עד המשרד למגע מבושל דרך.