שכבות בייקון ועגבניות גביני
שכבות בייקון ועגבניה גביני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 208 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, טימין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Slow-Cooker גביני בייקון סטרטה, מאפין אנגלי גביני סופר-שכבת בייקון קנדית, ו שכבות גבינה, בייקון ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר, ולהניח בצד.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
שלב חלב הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים קוביות לחם לתערובת חלב, משליכים לקוביות מעיל לחם.
סדר חצי קוביות לחם בתחתית צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 2/3 כוס גבינה וחצי תערובת בצל.
הוסף קוביות לחם שנותרו, 2/3 כוס גבינה, ותערובת בצל שנותר. למעלה עם פרוסות עגבניות ובייקון מתפורר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 55 דקות.
מפזרים גבינה נותרת; אופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.