שכבות בצל זהוב עם Gruyère ו Prosciutto
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטרטה בצל זהב עם Gruyère ו Prosciutto. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, חרדל, תחליף קרטון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gruyere & Prosciutto Strata, גריל זהב Gruyere ו טורטיות Prosciutto, ו בצל קרמל, תרד ושכבת Gruyere עם עגבניות שרי מוקפצות.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופרושוטו, ומטוגנים 5 דקות או עד שבצל מתחיל להשחים.
הוסף מים; כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות. לחשוף ומבשלים 30 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מגניב.
מערבבים את החלב, החרדל, הפלפל והביצה בקערה גדולה, ומערבבים עם מקצף עד שהתערובת מעורבבת היטב. מערבבים בתערובת הבצל.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל.
סדר חצי מתערובת הלחם בשכבה אחת בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
מפזרים 1/2 כוס גבינה, העליון עם תערובת הלחם הנותרים. תכסו את השכבות, ותירגעו 8 שעות או בין לילה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
מפזרים 1/2 כוס גבינה; אופים 20 דקות נוספות או עד שנקבע.