שכבות נקניק, פונטינה ופלפל פעמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, לחם כפרי, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, פלפל וגבינת עיזים שכבות, ו סלמי, פונטינן ופלפלי פלפל קלויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13x9x2 אינץ קרמיקה או צלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
2
7 מרכיבים Whiskfirst בקערה גדולה; sprinklegenerously עם פלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים נקניק במחבת nonstick גדולה; לדחוף לצד 1.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף פלפל לצד השני של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
Sauteacute; על חום גבוה, שבירת upsausage עם מזלג, עד הנקניק מבושל פלפלים חומים כתמים,על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
סדר חצי פרוסות לחם מוכןדיש.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים חצי תערובת ביצים מעל.
מרכיבים שתצטרך
8
Sprinklewith חצי גבינה, ואז חצי sausagepeppermixture. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו לעמוד 20 דקות, מדי פעם לחיצה על breadto לצלול.