באטרס שוקולד-בוטנים
גשו לסופר וקנו ציפוי קצפת, חמאת בוטנים מוקרמת, תערובת עוגת השטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מאפינס אנגלית מחיטה מלאה עם תות, חמאת בוטנים, באטרס נוטלה, ללא גלוטן יום שלישי: באטרס אגוז טבול שוקולד, ו באטרס בטעמים.
הוראות
הכן עוגת הבלילה ואופים ב 24 כוסות מאפין מצופה נייר לפי הוראות על החבילה. מגניב 30 דקות. (Cupcakes עדיין צריך להיות חם למלא.)
מקציפים תערובת פודינג וחלב עם להקציף 2 דקות.
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים היטב. כף לתוך שקית פלסטיק resealable משקל מקפיא קטן; שקית חותם. תחתוך פינה אחת מתחתית התיק. הכנס את קצה התיק למרכז של כל קאפקייק; צינור בערך 1 כף. מילוי.
ציפוי כפית לקערה בינונית.
הוסף שוט מגניב; להקציף עד מעורבב. כפור כל עוגה עם ציפוי; מפזרים אגוזים.