שכבות עגבניות וגבינה
שכבות עגבניות וגבינה נמשכות כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת 92 סנט למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . אם יש לכם גבינת צ'דר, בצל ירוק, לחם וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שכבות בייקון, עגבניות וגבינה , שכבות נקניק, גבינה ועגבניות ושכבות גבינה, בייקון ועגבנייה .
הוראות
מרפד 8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת עם ארבע פרוסות לחם.
שכבה עם מחצית מהעגבניות, הגבינה והבצל. משטחים את יתרת הלחם (הפרוסות יחפפו).
שכבות עם שאר העגבניות, הגבינה והבצל.
בקערה קטנה טורפים את הביצים, החלב והמלח.
יוצקים מלמעלה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.