שכבות תרד ופנקטה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תרד, ביצים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו שכבות מחבת עם פנצ'טן ומוצרלה, שכבות תרד, ו שכבות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שהם פריכים וזהובים, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנקטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבצל למחבת טפטופים באותה מחבת ומקפיצים עד שקיפות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את התרד והשום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
6
קולים על אש בינונית-נמוכה עד שהשום רך, כ -2 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אגוז מוסקט והפנצ ' טה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתבנית אפייה של 3 ליטר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מפזרים מחצית מהגבינה על הלחם, ואז מעל מחצית מתערובת התרד. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
מקציפים את החלב, הביצים, הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה ויוצקים באופן שווה על השכבות. מצננים את השכבות, מכוסות בניילון נצמד, לפחות 2 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים שכבות שנחשפו עד לנפח, חום זהוב, מבושל דרך, 40 דקות.