שכבות תרד ופנקטה
שכבות תרד ופנקטה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תרד, ביצים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו שכבות מחבת עם פנצ'טן ומוצרלה, שכבות תרד, ו שכבות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שהם פריכים וזהובים, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנקטה לקערה.
מוסיפים את הבצל למחבת טפטופים באותה מחבת ומקפיצים עד שקיפות, כ -4 דקות.
קולים על אש בינונית-נמוכה עד שהשום רך, כ -2 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אגוז מוסקט והפנצ ' טה המבושלת.
מניחים מחצית מקוביות הלחם בתבנית אפייה של 3 ליטר חמאה.
מפזרים מחצית מהגבינה על הלחם, ואז מעל מחצית מתערובת התרד. חזור על שכבות.
מקציפים את החלב, הביצים, הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה ויוצקים באופן שווה על השכבות. מצננים את השכבות, מכוסות בניילון נצמד, לפחות 2 שעות ועד 12 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
אופים שכבות שנחשפו עד לנפח, חום זהוב, מבושל דרך, 40 דקות.
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.