שכבת ביצה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שכבת ביצה שמנת. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 389 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, גבינת פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), שכבות לחם תירס דרום מערביות עם רוטב עגבניות מתובל שמנת, ו תבשיל ביצים מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' עם חמאה היטב. להמיס 3 כף. חמאה, וטפטוף על קוביות לחם.
להמיס 3 כפות שנותרו. חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; מוסיפים בצל ושום. סאוט 2 עד 3 דקות או עד מכרז.
לטאטא בקמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה.
לטאטא במרק הבא 4 מרכיבים עד מעורבב. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים שמנת חמוצה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת שמנת חמוצה חמה לביצים; להוסיף תערובת ביצה כדי להישאר תערובת שמנת חמוצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת על גבינה בתבנית אפייה. מכסים בניילון נצמד, ומקררים בין 8 ל-24 שעות.
בואו סטרטה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. מחממים תנור ל 35
הסר ניילון נצמד ואופה 30 דקות או עד שנקבע.