שכבת תרד ים תיכונית
שכבת תרד ים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות מראש, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שכבות ים תיכוניות, סטרטן ים תיכוני ו Faves יום שישי, ו שכבות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1 שקית של תרד; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד.
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מניחים חצי פרוסות לחם בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מורחים תערובת תרד על לחם. למעלה עם פרוסות עגבניות; מפזרים באופן שווה עם פטה וחצי גבינת אסיאגו. מסדרים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי גבינה.
שלב 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, חלב, ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים מעל לחם; מפזרים עם שאריות גבינת אסיאגו. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
לחשוף סטרטה; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה ולהגדיר.