שכבת תרד ים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות מראש, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שכבות ים תיכוניות, סטרטן ים תיכוני ו Faves יום שישי, ו שכבות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.