שכפול עוגיות לופטהאוס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם התקצרות, ביצים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות החממה של ולנטיין, Lofthouse סוכר עוגיות מיני עוגות, ו Lofthouse סוכר עוגיות גואי ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.In קערת ערבוב גדולה, לנצח חמאה עד שמנת.
מוסיפים סוכר וממשיכים להכות עד שמנת וקלילה.
להוסיף ביצים אחד אחד, מכות עד incorporated. מקציפים וניל, סודה לשתייה ואבקת אפייה.מערבבים את השמנת החמוצה.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד incorporated.שים חצי מהבצק במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מגלגלים את הבצק הנותר בעובי של 1/4 אינץ ' וחותכים לעיגולים קטנים. מסדרים על גיליון נייר מצופה קלף ואופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות חומות קלות סביב הקצוות.
שים את הלבנים בקערה של המיקסר עומד ולהתחיל להכות. אתה יכול להשתמש במשוט או מצורף להקציף בשביל זה.
מוסיף את החמאה וקיצור והכה על גבוה. מוסיפים חצי מהסוכר. הכה עד שמנת, ולאחר מכן להוסיף סוכר וטעמים הנותרים. המשך להכות עד אור ושמנת.