שלדי זנגוויל
אם יש לך בסביבה 25 דקות לבלות במטבח, שלדי זנגוויל עשויים להיות נהדרים חלב חינם מתכון לנסות. זה הר ד ' אובר יש 178 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. שלדי זנגוויל, שלדי זנגוויל, ו לוקס זנגוויל הבית לקשט המפלגה & זנגוויל כמהין מרטיני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מוסיפים מולסה וביצה; מערבבים היטב.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, הציפורן, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מחלקים בצק לשניים. מקררים לפחות 2 שעות.
על משטח מקומח קלות מרדדים כל מנת בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2 אינץ'. חותך עוגיות טבול בקמח.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 כ-9 דקות או עד שהקצוות יציבים.
הסר למתלים כדי להתקרר. מקשטים לפי הצורך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.