שלוק הליבוט עם ויניגרט בייקון חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עלום עם ויניגרט בייקון חם. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי דפנה, פילה הליבוט, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו הליבוט עלומה עם ויניגרט Herbed, ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם, ו סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, הזמנת מרק תערובת ירקות. להחזיר מרק למחבת; להביא לרתיחה.
הוסף דגים למחבת. לבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הסר דגים מנוזל בישול באמצעות כפית מחוררת; שמור 1 כוס בתוספת 2 כפות בישול נוזלי. להשליך הנותרים נוזל בישול.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
להוסיף שאלוט לטפטופים במחבת; saut 1 דקה או עד מכרז, ערבוב כל הזמן. מערבבים ב 2 כפות חומץ וחרדל; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 2 כפות שמורות נוזל בישול, הנותרים 1 כף חומץ, סירופ, שמן, מלח ופלפל; לבשל 30 שניות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בבייקון.
מניחים על תערובת ירקות 3/4 כוס בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל אחד עם 1/4 כוס הנותרים נוזל בישול.
מניחים פרוסת לחם 1 ו פילה דגים 1 בכל מנה.
טפטוף כל מנה עם כ 1 כף תערובת בייקון.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.