תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עלום עם ויניגרט בייקון חם. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי דפנה, פילה הליבוט, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו הליבוט עלומה עם ויניגרט Herbed, ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם, ו סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, הזמנת מרק תערובת ירקות. להחזיר מרק למחבת; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מסננת
קערה
מחבת
2
הוסף דגים למחבת. לבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.