קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

שלוש גבינות מקרוני ואופה גבינה

שלוש גבינות מקרוני ואופה גבינה
שלוש גבינות מק ואופה גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לך פירורי לחם panko, קמח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מעיל צלחת אפייה 3 ליטר עם ספריי בישול; להפריש עד מוכן לשימוש. מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מקרונימקרוני
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סירסיר
2
מסננים וחוזרים לסיר; מכסים כדי להתחמם. מבשלים בייקון עד פריך במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
3
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
ממיסים את 3 כפות חמאה על חום בינוני בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים בצל; מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מערבבים בחלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
מלחמלח
6
בהדרגה מוסיפים גבינת צ ' דר, גבינת פרובולון וגבינת אסיאגו 1/3 כוס, תוך ערבוב מתמיד עד הגבינות נמסו והרוטב הוא חלק. מערבבים את רוטב הגבינה לתוך המקרוני המבושל. להתפורר בייקון ומערבבים לתוך תערובת מקרוני.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
מקרונימקרוני
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
רוטברוטב
בייקוןבייקון
7
העברת תערובת לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
9
שלב את panko, את הנותרים 1/4 כוס גבינת Asiago, ואת 1 כפית חמאה מומסת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
חמאהחמאה
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מפזרים תערובת פאנקו על המקרוני.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
פאנקו.פאנקו.
11
אופים במשך 10 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.