שלוש גבינות, מקרוני וגבינה.
שלוש גבינות ונקניקיות מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 970 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך כל המטרה קמח, גבינת מוצרלה, גבינת גאודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס קלות צלחת אפייה 9×13 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל. נקניק חום עד מבושל ומתפורר.
לנקז במידת הצורך ולהניח בצד. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, לנקז מים ולהפעיל תחת מים קרים. תניח את הפסטה בצד.ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול או סיר על אש בינונית.
לטאטא בקמח, מלח ופלפל עד סמיך תוסס. לאט לאט להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהמשיך לטאטא עד חלב הופך נחמד ועבה. לאחר עובי, להפחית את החום נמוך ומערבבים גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר עד חלקה וקרם. מערבבים נקניק ופסטה מבושלת.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ולמעלה עם גבינת גאודה גרוסה.
אופים במשך 20-25 דקות עד גבינה מותכת וחמה.