קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

שלוש גבינות פיצה צמחונית

שלוש גבינות פיצה צמחונית
המתכון שלוש גבינה פיצה צמחונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך לבבות ארטישוק, פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: שלוש גבינות פיצה צמחונית, פיצה Veggie Flatbread עם גבינת פטה, ו פיצה צמחונית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים פלפל שחור, שום טחון, ופטריות; לטחון במשך 5 דקות או עד פטריות מכרז ורוב מתאדה נוזל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מורחים רוטב על קרום הפיצה, משאירים גבול 1/2 אינץ', ומעל עם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים באופן שווה עם מוצרלה, פונטינה, וגבינות פרמזן. למעלה עם פלפלים אדומים קלויים, 1 כפות צלפים, ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו פיצה לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.