שליו בגריל עם מולסה רימונים וזיגוג חזרת עם אגוזי מלך חריפים ויניגרט קלמנטינה
שליו בגריל עם מולסה רימונים וזיגוג חזרת עם אגוזי מלך חריפים ויניגרט מנדרינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל של 1173 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. נסו טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש, תרנגולות קורניש עם זיגוג רימון-מולסה, ו סלט נבטי בריסל עם אגוזי לוז, פרמזן ויניגרט מולסה רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בקערה קטנה.;
מחממים מחבת גריל. מתבלים שליו במלח ופלפל לפי הטעם. צולים את צד העור כלפי מטה במשך 2-3 דקות עד להזהבה, הופכים ומברישים בזיגוג. גריל במשך 3-4 דקות יותר, להסיר ומברשת עם זיגוג יותר.;
מניחים סוכר, מים וקאיין בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד לקרמל בצבע בינוני.
מוסיפים אגוזי מלך וזורקים למעיל.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית מרופדת בנייר אפייה. ויניגרט קלמנטינה 2 כוסות מיץ קלמנטינה 1 כוס מיץ תפוזים 3 כפות חומץ יין אדום 2 כפות בצל סגול קצוץ גס 2 שיני שום, קצוץ גס 1 כף אבקת צ 'ילה אנצ' ו 1 כף דבש 1 כפית מחית צ ' יפוטלה 3/4 כוס שמן זית מלח ופלפל גרוס טרי
מניחים מיץ קלמנטינה ומיץ תפוזים בסיר קטן ומבשלים עד להפחתה של 1/4 כוס.
מניחים סירופ, חומץ יין אדום, בצל, שום, אבקת צ 'ילי, דבש וצ' יפוטלה בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קלמנטינה-רימון להתענג 2 קלמנטינות, מפולח 1/4 כוס זרעי רימון 1 חלפיניו, חתוך לקוביות דק 1/4 כוס בצל סגול קצוץ דק 2 כפות מיץ ליים סחוט טרי 1 כף שמן זית מלח ופלפל גרוס טרי
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הרכבה: ארוגולה מנדרינה ויניגרט שליו להתענג אגוזי מלך
מניחים ארוגולה בקערה גדולה ומזלפים מעט מוויניגרט הקלמנטינה. מחלקים בין 4 צלחות.
מניחים 2 של שליו על גבי ארוגולה.
מניחים כף גדושה מהתענוג על גבי השליו ומסביב לצלחת.