שליו בגריל עם מנגו וארוגולה
שליו בגריל עם מנגו וארוגולן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם ספריגים טרגון, שמן זית, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו, שליו בגריל עם מיסו, ו שליו אסייתי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 250 ° F. לשפשף את השליו קלות עם שמן זית, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל ולשפשף עם אבקת קארי וג ' ינג ' ר.
מניחים את השליו במחבת, לחתוך את הצד למטה, על גבי הענפים של טרגון ולהוסיף את פרוסות מנגו, כך שהם יכולים לספוג את הטעם של עשבי תיבול וג ' ינג ' ר. מניחים בצד במקרר במשך 30 דקות.מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית. גריל את פרוסות המנגו עד שיש להם סימני גריל גלויים בכל צד, ולאחר מכן לארגן את הפרוסות על מגש הגשה.
הסר את השליו מן התבלין לשפשף ושמור כל לשפשף נשאר במחבת.
מניחים את חצאי השליו על מחבת הגריל או הגריל והגריל עד שהעור שחום, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את השליו לתנור כדי להתחמם.בעוד השליו הוא צלייה, לחמם מחבת על חום בינוני לגרד את כל התבלינים הנותרים לשפשף לתוך המחבת.
מוסיפים את השאלוט ואת שאריות מנגו חתוכות לקוביות למחבת ומבשלים עד מעט קרמל.
מוסיפים את גרידת התפוזים ומיץ וממשיכים לבשל עד שהמיץ התאדה לחלוטין. מערבבים בסוכר.
מוסיפים את הארוגולה למחבת ומבשלים עד שהיא קמלה.
מעבירים את הארוגולה למגש ההגשה עם פרוסות המנגו. לסדר את השליו בגריל על גבי ומפזרים עם chives ו מנגו julienne.
מגישים חמים.פתק השף: ג ' וליאן משובח הוא חתך בגודל גפרור.
חותכים את הירקות לפרוסות בעובי 1/16 אינץ 'ולאחר מכן לחתוך אותם על פני 1/16 אינץ'. הם לא צריכים להיות יותר מ 1 1/2 אינץ', כך שהם לא מסורבלים לאכול.נסה את אלה עוף בגריל מנות על הרפובליקה מזון: עוף בגריל תחת מתכון לבנים
ג ' ינג ' ר-שום חצי עוף מתכון