שליו עם אפונה: Quaglie con Piselli
שליו עם אפונה: Quaglie con Piselli הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזר, שליו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו, Quaglie con Pancetta (שליו עם Pancetta), ו אספרגוס, אפונה ובזיליקום (Piselli con Asparagi E Basilico) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי ומבשלים עד להשחמה. מתבלים את החלק הפנימי של השליו במלח ופלפל ומוסיפים למחבת לבשל עד להשחמה משני הצדדים.
מוסיפים את היין ומאפשרים לו להתאדות, ואז מוסיפים את רסק העגבניות ואת האפונה ומבשלים 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומגישים מיד.