שמיר וסלמון נרפא ממלח
שמיר וסלמון נרפא מלח נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ים ופלפל סדוק, פלפל, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח רוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Goji Berry Cupcakes עם שוקולד Ganache ומלח ורוד ההימלאיה כקינוח. נסו גרבלקס (סוכר שוודי ומלח סלמון נרפא), סלמון חום עם סוכר ושמיר., ו מלח נרפא סלמון עם וודקה, ערער, רוזמרין & לימון גרידת (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את המלח, סוכר, מים וגרגרי פלפל בפרצים קצרים במעבד מזון עד רק בשילוב.
מניחים את הסלמון על מגש, לשפשף עם השמיר, ולאחר מכן את תערובת המלח. מכסים בניילון נצמד, מניחים מגש על גבי הסלמון, שוקלים עם חפץ כבד ומקררים במשך 24 hours.To הפוך את הרוטב ברנדי, למקם את הברנדי, סוכר, מלח ופלפל בסיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי. מערבבים דרך חזרת וחומץ וקריר מעט. דק לחתוך את הסלמון, כפית על הרוטב ומגישים עם חתיכות של לחם שיפון כהה.