שמן זית כתית מעולה וארטישוקים
שמן זית כתית מעולה וארטישוקים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 204 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך לימון, יין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה זית פסטו + כוכב שמן זית כתית מעולה בגידה, [] ביסקוויט אנזא " ק שמן זית מחבת ידידותי לטבעונים, הכולל שמן זית כתית מעולה Cobram Estate, ו מטבל שמן זית כתית מעולה.
הוראות
לסחוט את המיץ מן הלימון לתוך קערה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לשבור את הגבעול ולשבור את העלים החיצוניים הכהים. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העלים הנותרים בחלק העליון של הבסיס. בעזרת סכין קטנה וחדה, חתוך את הבסיס. באמצעות כף או כדור מלון, לגרוף את החונק השעיר. לשפשף את תחתית הארטישוק בכל רחבי עם לימון לחתוך ושחרר אותו במים.
בסיר בינוני, לשלב את שמן זית, יין, מים ושום ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את תחתית הארטישוק וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים על חום נמוך בינוני עד למכרז, כ 12 דקות.
בואו ארטישוקים להתקרר מעט בנוזל הבישול, ולאחר מכן להוסיף את 2 כפיות של מיץ לימון העונה עם מלח.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: ארטישוקים ניתן בקירור לילה. לחמם בעדינות את השמן לפני ההגשה.
מגישים עם: לחם איכרים קלוי.