קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

שמן זית סלמון עלומה

שמן זית סלמון עלומה
לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, זרעי כוסברה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית סלמון עלומה, ו שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: cheesecloth, חוט הקצב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מים נוספיםמים נוספים
2
מניחים את הארומטיקה-שום, טימין, גרידת לימון, כוסברה, ועלי דפנה-בבד גבינה. לקשור לתוך שקיק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
3
מוסיף את השמן למחבת סאוט ישרה גדולה וזורק את השקיק. להביא את המחבת לחום בינוני ולתת להתבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו הסלמון לבוא לטמפרטורת החדר מתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את פילה הסלמון למחבת בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן לדגים לבשל בשמן במשך 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
הסר מן השמן עם מרית דגים לצלחת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.