שמן זית סלמון עלומה
לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, זרעי כוסברה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית סלמון עלומה, ו שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: cheesecloth, חוט הקצב
מניחים את הארומטיקה-שום, טימין, גרידת לימון, כוסברה, ועלי דפנה-בבד גבינה. לקשור לתוך שקיק.
מוסיף את השמן למחבת סאוט ישרה גדולה וזורק את השקיק. להביא את המחבת לחום בינוני ולתת להתבשל במשך 15 דקות.
בואו הסלמון לבוא לטמפרטורת החדר מתבלים בנדיבות עם מלח.
מוסיפים את פילה הסלמון למחבת בשמן זית.
תן לדגים לבשל בשמן במשך 15 עד 17 דקות.
הסר מן השמן עם מרית דגים לצלחת לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.