קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס

שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס
שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 358 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, טימין, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית סלמון עלומה, ו ארוחת ערב: שמן זית-סלמון עלומה.

הוראות

1
מחממים את ציר העוף בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את trimmings chanterelle, לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסננים את המרק וזורקים את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
במחבת גדולה, לחמם את שמן זית כתית מעולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את chanterelles, העונה בקלילות עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום יבש וזהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
5
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
להעביר את chanterelles לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
7
מוסיפים את מרק פטריות למחבת ומרתיחים עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. להחזיר את chanterelles למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד רך כמעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום ומכסה.
10
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית הטהור עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הסלמון ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות. באמצעות מרית, בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מביאים את chanterelles לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
13
מוסיפים את הקורנית ומקציפים בחמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הרוטב לקערות רדודות מחוממות. מניחים פילה סלמון בכל קערה, כפית ריזוטו בצל שלושה לידו ומקשטים עם האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה סלמוןפילה סלמון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.