שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס
שמן זית סלמון עלומה עם Chanterelles ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 358 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, טימין, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית סלמון עלומה, ו ארוחת ערב: שמן זית-סלמון עלומה.
הוראות
מחממים את ציר העוף בסיר בינוני.
מוסיף את trimmings chanterelle, לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסננים את המרק וזורקים את התוספות.
במחבת גדולה, לחמם את שמן זית כתית מעולה עד מנצנץ.
מוסיפים את chanterelles, העונה בקלילות עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום יבש וזהוב, על 8 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
להעביר את chanterelles לצלחת.
מוסיפים את מרק פטריות למחבת ומרתיחים עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. להחזיר את chanterelles למחבת.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד רך כמעט, על 2 דקות.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית הטהור עד מנצנץ.
מוסיפים את הסלמון ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות. באמצעות מרית, בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות יותר.
מביאים את chanterelles לרתיחה ולהסיר מהחום.
מוסיפים את הקורנית ומקציפים בחמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הרוטב לקערות רדודות מחוממות. מניחים פילה סלמון בכל קערה, כפית ריזוטו בצל שלושה לידו ומקשטים עם האספרגוס.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.