שמן זית - עוגת טימין עם תאנים ופלפל שחור
מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, חלבונים, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תאנים שיכורים עם גרנולה פלפל שחור, שמן זית-בקלה שחורה עלומה עם לימונים, צלפים ותימין, ו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף מעיל בקלילות עם תרסיס שמן צמחי nonstick. בקערה בינונית מערבבים את קמח המאפה עם קמח הלחם ואבקת האפייה. בקערה גדולה, מערבבים את חלמוני הביצה עם שמן זית, מים, טימין, מלח ווניל 3/4 כוס בתוספת 1 כף של הסוכר. עם מערבל חשמלי כף יד, לנצח את תערובת חלמון ביצה במהירות בינונית עד מאוד מקציף, על 3 דקות.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד שהקמח משולב במלואו.
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/4 כוס בתוספת 1 כף סוכר להכות עד החלבון ביצה עבה מבריק, על 4 דקות. לגרוף כוס של החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה ומערבבים עד בשילוב. מקפלים את החלבונים הנותרים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 35 דקות, עד העוגה הוא זהב ומתחיל להתרחק מהצד. הגדר את המחבת על מתלה ולתת את העוגה להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה בינונית, לזרוק את התאנים עם הסוכר, שמן זית, טימין קצוץ, פלפל שחור ומלח.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, עד התאנים מתחילים לרכך ולשחרר את המיצים שלהם.
חותכים את העוגה לתוך 12 מלבנים ולהעביר צלחות. כפית את התאנים והמיצים שלהם על פרוסות העוגה, מעל כל פרוסה עם מנה של frache crme ו sprig טימין ומגישים בבת אחת.