שמנת חמוצה פירה
פירה שמנת חמוצה עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם חלב, חמאה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: שמנת חמוצה פירה, שמנת חמוצה פירה, ו שמנת חמוצה פירה.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכות 1-1 / 2 אינץ', ומניחים בסיר גדול. מיד להוסיף מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה על ידי לפחות 2 אינץ ' ומספיק מלח, כך המים טעם כמו מי ים.מביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה יכול בקלות להיות פירסינג עם מזלג ופשוט להתחיל להתפרק, על 15 דקות.
מסננים תפוחי אדמה במסננת ולתת לשבת ללא הפרעה במשך כ 5 דקות. בינתיים, בסיר המשמש לבשל את תפוחי האדמה, לחמם את החמאה ו 3/4 כוס חלב על חום בינוני עד התערובת חמה והחמאה נמסה.
הסר מהחום.להעביר את תפוחי האדמה דרך ריסר תפוחי אדמה לתוך תערובת החלב. מקפלים את השמנת החמוצה עד בשילוב שווה וחלק, להיזהר לא overwork את תפוחי האדמה. אם תפוחי האדמה הם עבים מדי, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס חלב ומערבבים לשלב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.