שמנת עוף עם מרק אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קרם של עוף עם מרק אורז בר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גרגרי מרק עוף, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו שמנת של עוף ומרק אורז בר, שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, ו קרם תוצרת בית של מרק עוף עם אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את אורז הבר על פי הוראות החבילה, אבל להסיר מהחום כ -15 דקות לפני שהוא נעשה.
מסננים את הנוזל העודף, ומניחים בצד.
בסיר מלאי מעל חום גבוה, לשלב את העוף והמים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים במשך 40 דקות, או עד עוף מבושל ומכרז.
הסר עוף מהסיר, ולאפשר לו להתקרר. מסננים את המרק מהסיר, ושומרים לאחר כך. כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את הבשר מן העצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס, ושמורה. תיפטר מהשומן והעצמות.
באותו סיר המניות מעל חום בינוני, לטגן את הסלרי והבצל בשמן במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, ומכסים. מבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהכל רך. להחזיר את המרק לסיר המניה, ולהוסיף את אורז בר מבושל חלקית. מערבבים את המרק, פלפל לבן ומלח; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
בינתיים, להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה.
לטאטא בחלב, ולהמשיך לבשל עד התערובת היא מבעבעת ועבה.
מוסיפים חלק מתערובת המרק לתערובת החלב, ממשיכים לערבב, ולאחר מכן מערבבים את כל תערובת החלב לתוך תערובת המרק.
מערבבים בבשר עוף שמור וביין לבן. אפשר לזה להתחמם במשך כ -15 דקות.