קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שמנת עוף עם מרק אורז בר

שמנת עוף עם מרק אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קרם של עוף עם מרק אורז בר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גרגרי מרק עוף, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו שמנת של עוף ומרק אורז בר, שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, ו קרם תוצרת בית של מרק עוף עם אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את אורז הבר על פי הוראות החבילה, אבל להסיר מהחום כ -15 דקות לפני שהוא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
2
מסננים את הנוזל העודף, ומניחים בצד.
3
בסיר מלאי מעל חום גבוה, לשלב את העוף והמים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים במשך 40 דקות, או עד עוף מבושל ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר עוף מהסיר, ולאפשר לו להתקרר. מסננים את המרק מהסיר, ושומרים לאחר כך. כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את הבשר מן העצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס, ושמורה. תיפטר מהשומן והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
באותו סיר המניות מעל חום בינוני, לטגן את הסלרי והבצל בשמן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הפטריות, ומכסים. מבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהכל רך. להחזיר את המרק לסיר המניה, ולהוסיף את אורז בר מבושל חלקית. מערבבים את המרק, פלפל לבן ומלח; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בינתיים, להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
לטאטא בחלב, ולהמשיך לבשל עד התערובת היא מבעבעת ועבה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים חלק מתערובת המרק לתערובת החלב, ממשיכים לערבב, ולאחר מכן מערבבים את כל תערובת החלב לתוך תערובת המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מערבבים בבשר עוף שמור וביין לבן. אפשר לזה להתחמם במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )