קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שמנת עוף עם מרק אורז בר

שמנת עוף עם מרק אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קרם של עוף עם מרק אורז בר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גרגרי מרק עוף, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו שמנת של עוף ומרק אורז בר, שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, ו קרם תוצרת בית של מרק עוף עם אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את אורז הבר על פי הוראות החבילה, אבל להסיר מהחום כ -15 דקות לפני שהוא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
2
מסננים את הנוזל העודף, ומניחים בצד.
3
בסיר מלאי מעל חום גבוה, לשלב את העוף והמים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים במשך 40 דקות, או עד עוף מבושל ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר עוף מהסיר, ולאפשר לו להתקרר. מסננים את המרק מהסיר, ושומרים לאחר כך. כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את הבשר מן העצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס, ושמורה. תיפטר מהשומן והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
באותו סיר המניות מעל חום בינוני, לטגן את הסלרי והבצל בשמן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הפטריות, ומכסים. מבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהכל רך. להחזיר את המרק לסיר המניה, ולהוסיף את אורז בר מבושל חלקית. מערבבים את המרק, פלפל לבן ומלח; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
לטאטא בחלב, ולהמשיך לבשל עד התערובת היא מבעבעת ועבה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מוסיפים חלק מתערובת המרק לתערובת החלב, ממשיכים לערבב, ולאחר מכן מערבבים את כל תערובת החלב לתוך תערובת המרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10
מערבבים בבשר עוף שמור וביין לבן. אפשר לזה להתחמם במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )