קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שמנת עוף עם מרק אורז בר

שמנת עוף עם מרק אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קרם של עוף עם מרק אורז בר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גרגרי מרק עוף, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו שמנת של עוף ומרק אורז בר, שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, ו קרם תוצרת בית של מרק עוף עם אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את אורז הבר על פי הוראות החבילה, אבל להסיר מהחום כ -15 דקות לפני שהוא נעשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
2
מסננים את הנוזל העודף, ומניחים בצד.
3
בסיר מלאי מעל חום גבוה, לשלב את העוף והמים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים במשך 40 דקות, או עד עוף מבושל ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר עוף מהסיר, ולאפשר לו להתקרר. מסננים את המרק מהסיר, ושומרים לאחר כך. כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את הבשר מן העצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס, ושמורה. תיפטר מהשומן והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
באותו סיר המניות מעל חום בינוני, לטגן את הסלרי והבצל בשמן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הפטריות, ומכסים. מבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהכל רך. להחזיר את המרק לסיר המניה, ולהוסיף את אורז בר מבושל חלקית. מערבבים את המרק, פלפל לבן ומלח; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בינתיים, להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
לטאטא בחלב, ולהמשיך לבשל עד התערובת היא מבעבעת ועבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים חלק מתערובת המרק לתערובת החלב, ממשיכים לערבב, ולאחר מכן מערבבים את כל תערובת החלב לתוך תערובת המרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
10
מערבבים בבשר עוף שמור וביין לבן. אפשר לזה להתחמם במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )