קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

שנטילי תות

שנטילי תות
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח, שמנת כבדה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה שנטילי, מקצפת שנטילי, ו תפוחי אדמה שנטילי.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר וחמאה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
2
הוסף אגוזים. הערה: אם אתה משתמש תותים קפואים, להשתמש 2/3 כוס סוכר 10 אונקיות תותים קפואים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
אגוזי מלךאגוזי מלך
סוכרסוכר
3
מניחים 2/3 של התערובת בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ ואופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
בקערה עמוקה גדולה, מערבבים יחד חלבונים ביצה, סוכר, תותים ומיץ לימון. שוט עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
בקערת ערבוב אחרת, קצפת קצפת עד נוקשה לקפל לתוך תערובת תות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מורחים על תערובת פירור בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים תערובת פירורים נותרת. להקפיא במשך 6 שעות או לילה לפני ההגשה.