שנטילי תות
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח, שמנת כבדה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה שנטילי, מקצפת שנטילי, ו תפוחי אדמה שנטילי.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר וחמאה עד מתפורר.
הוסף אגוזים. הערה: אם אתה משתמש תותים קפואים, להשתמש 2/3 כוס סוכר 10 אונקיות תותים קפואים.
מניחים 2/3 של התערובת בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ ואופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 20 דקות.
בקערה עמוקה גדולה, מערבבים יחד חלבונים ביצה, סוכר, תותים ומיץ לימון. שוט עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 10 דקות.
בקערת ערבוב אחרת, קצפת קצפת עד נוקשה לקפל לתוך תערובת תות.
מורחים על תערובת פירור בתבנית אפייה.
מפזרים תערובת פירורים נותרת. להקפיא במשך 6 שעות או לילה לפני ההגשה.