שני תפוחי אדמה מוקפצים עם בייקון וקרם
שני תפוחי אדמה מוקפצים עם בייקון וקרם יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 258 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בייקון, קצפת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמנת חמוצה וסלט תפוחי אדמה בייקון, סלט תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ובייקון, ו בייקון, תירס + כרוב מוקפץ.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה לבנים; מכסים חלקית ומבשלים עד כמעט מכרז, כ 10 דקות. באמצעות מסננת, להעביר תפוחי אדמה לקערה גדולה. להחזיר מים בסיר לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים; מכסים חלקית ומבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט רך אבל עדיין לשמור על צורתם, על 6 דקות.
מעבירים לקערה עם תפוחי אדמה לבנים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב; כיסוי וצינה.)
מבשלים בייקון במחבת גדולה מאוד על חום בינוני עד כמעט פריך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר וניקוז.
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מערבבים בתפוחי אדמה ובייקון. לכסות ולבשל 10 דקות.
מוסיפים שמנת ומבשלים חשופים עד שתפוחי האדמה רכים ומצופים ברוטב, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.