שניצל עוף עם פריזה-סלט תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שניצל עוף עם סלט פריזה-תפוח. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו חמאה, פטרוזיליה, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריזי וסלט תפוחים, פריסה-סלט תפוחים, ו שניצל חזיר וסלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
Cutletscan להיות מורכב עד 1 יום קדימה. קירור עטוף בפלסטיק.
מניחים כף גדולה של קמח רדודה (כגון צלחת עוגה). מקציפים ביצים ופרסלי בעוד מנה רדודה להתמזג.
מניחים 2 כוסות פירורי לחם בשאלודיש השלישי. Unwrap 1 קציצות עוף וsprinkleall מעל עם מלח ופלפל. מעיל cutletcompletely עם קמח, אז תערובת ביצים, ואז פירורי לחם.
העברת cutlet תבנית אפייה torimmed. חזור על עםמרשום קציצות עוף, הוספת moreflour ופירורי לחם לפי הצורך.
מחלקים חצי חמאה וחצי משומן בין 2 מחבתות גדולות; להמס חמאה עםשמן מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 3 cutletsto כל מחבת. מבשלים עד ציפוי goldenbrown ו פריך בתחתית, על 3minutes. באמצעות מרית, להעביר עוף טושיה של נייר. מחלקים את החמאה הנשארתשמן מכתים בין מחבת; מערבולת כדי meltbutter. להחזיר עוף, להשחים את הצד, toskillets. Sauté עד תחתית הם חום ועוף מבושל דרך, על 3minutes יותר.
מגישים עם סלט פריזה-תפוח.
קטסדו רון בעל גוף בינוני יהיה בחירה טובה עםהשניצל. נסה את פרין & Fils 2007 "Réserve" Côtes du Rhône, יין withblackberry, שוש, הערות צמחים. At רק 8 $ בקבוק, זה גם קורה להיות מציאה מדהימה.
למנה: (ניתוח אינו כולל סלט פריזה-תפוח.) 481.2 קלוריות קלוריות קלוריות, 49.8% קלוריות משומן 26.7 גרם שומן, 8.0 גרם שומן רווי,