שעועית אדומה ותבשיל אורז
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם אורז רגיל, צ'יפס בטעם גבינת צ' ילי, צ'יפוטלה צ' ילי ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שעועית אדומה ותבשיל אורז, סיר חרס שעועית אדומה ואורז, ו שעועית ואורז שחור צ'יפוטלה.
הוראות
תנור חום עד 350°f. spray תבשיל 2 ליטר או 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בתבנית אפייה, מערבבים אורז, תירס, שעועית, מרק, עגבניות וצ ' ילה.
מכסים במכסה או בנייר כסף; אופים 1 שעה. לחשוף; מערבבים היטב.
אופים חשפו 10 עד 15 דקות יותר או עד תוסס ואורז הוא רך.