קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה בירה שורש

שעועית אפויה בירה שורש
זה מושלם עבור יום האב. מתכון זה מ רשת מזון דורש תרמילי הל, בייקון, תרמילי הל ושעועית קנליני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שעועית אפויה בירה שורש, שעועית אפויה בירה שורש, ו שעועית אפויה בירה שורש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים סיר בינוני בתנור על אש בינונית ומוסיפים בייקון. מבשלים עד שרוב השומן מופק והבייקון פריך. מכינים צלחת עם מגבות נייר, ובעזרת כף מחוררת מוציאים את הבייקון מהסיר לצלחת. מניחים כרבע מהבייקון בצד, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים לסיר את הבצל, השום והג ' ינג ' ר, ומקפיצים עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שרסק העגבניות מעמיק בצבע, כדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
לאחר מכן מוסיפים את בירת השורש, חומץ סיידר, מולסה, חרדל גרגירי, פתיתי פלפל אדום וגראם מסאלה. מערבבים לאיחוד. לאחר מכן מוסיפים את השעועית והבייקון, ומערבבים בעדינות כדי שהשעועית לא תאבד את צורתה. טועמים מלח ופלפל, ואז קופצים לתנור, ללא כיסוי, עד שהתערובת מסמיכה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חרדל מלאחרדל מלא
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
גארם מסאלהגארם מסאלה
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את השעועית מהתנור, נותנים לה להתקרר מעט ומפזרים בייקון שמור ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שלב את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחורים, אם משתמשים במטחנת תבלינים או במטחנת קפה וטוחנים עד לקבלת קנס. אחסן את תערובת התבלינים בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה