אף פעם אי אפשר להכיל יותר מדי תוספות, אז נסו שעועית אפויה עם מייפל. מתכון זה מספיק ל-12 מנות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 243 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -3 שעות ו-10 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם רוטב ברביקיו, חומץ תפוחים, סירופ בטעם מייפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספוג של 52% , המנה הזו טובה. נסו את שעועית אפויה עם ברביקיו מעושן , שעועית אפויה מעושנת ושעועית אפויה הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיין ושטוף את השעועית; הניח בתנור הולנדי בנפח 4 ליטר. כסה ב-2 ליטר מים קרים. הביאו לרתיחה; הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסירו מהאש. כסו והניחו לעמוד שעה.
3
סננו ושטפו את השעועית. החזירו את השעועית לתנור ההולנדי; כסו במים הנותרים. הביאו לרתיחה; הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה במשך 30-40 דקות או עד שכמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
סננו ושמרו את הנוזלים. בסיר בנפח 2.5 ליטר או בסיר שעועית, ערבבו את השעועית עם כל שאר המרכיבים. כסו ואפו ב-160 מעלות צלזיוס במשך שעתיים וחצי או עד שהשעועית רכה. ערבבו מדי פעם; הוסיפו את נוזל השעועית ששמרתם, במידת הצורך.