שעועית אפויה עם חזה ברווז שחור ונקניקיות Linguiça
אם יש לך חומץ סיידר, שעועית, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו חזה ברווז עם זיתים שחורים, חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, ו חזה ברווז על שעועית לבנה עם שן הארי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ביסודיות לקטוף על השעועית.
מניחים בסיר עם שפע של מים ומניחים בצד לטבול בלילה.
מסננים את השעועית, מניחים אותם בקומקום גדול ומוסיפים מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מסננים את השעועית ושומרים את נוזל הבישול.
חותכים את עור חזיר מלח בסדין אחד. קו סיר שעועית עם העור, צד עור למעלה. בקערה קטנה, לשלב חרדל יבש, חומץ, רום, מולסה, ומלח.
מערבבים לתוך השעועית וממלאים את סיר השעועית שליש מלא בתערובת השעועית.
מוסיפים את הבצל משובץ ציפורן העליון עם שעועית יותר חזיר מלח. מכסה עם השעועית הנותרת.
מכסים את סיר השעועית ואופים במשך 10 עד 11 שעות, בודקים את הנוזל מעת לעת. אם השעועית מתחילה להתייבש, מוסיפים חלק מנוזל השעועית השמורה כדי להרטיב אותם. לחשוף את השעועית לשעה האחרונה של בישול ולקבור את נקניקיות linguia בשעועית. כ -30 דקות לפני ההגשה, לעבד את שומן החזיר בקוביות על חום נמוך בינוני עד הזהב, ניקוז את השומן כפי שהוא מבשל.
מסננים את הקוביות על מגבות נייר ומניחים בצד במקום חם.
קלות העונה חזה ברווז עם מלח ופלפל. לחמם את החמאה במחבת גדולה אטומה ovenproof להגדיר על חום גבוה בינוני.
מוסיף כמה עלים מרווה לטגן את השדיים במשך 2 דקות בכל צד, עד נדיר.
מניחים את המחבת בתנור במשך 3 עד 4 דקות בזמן שאתה להרכיב את המנה.
הסר את הבצל מהשעועית וזרוק אותו.
הסר את הנקניק מהשעועית. לקלף את העור פרוסה עבה. סדר את הנקניקיות פרוסות במרכז מגש חם. להקיף את הנקניקיות עם שדי הברווז ומפזרים את עלי המרווה הנותרים על הברווז.
מפזרים שומן חזיר שמורות שניתנו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;