קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה עם חזה ברווז שחור ונקניקיות Linguiça

שעועית אפויה עם חזה ברווז שחור ונקניקיות Linguiça
אם יש לך חומץ סיידר, שעועית, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו חזה ברווז עם זיתים שחורים, חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, ו חזה ברווז על שעועית לבנה עם שן הארי ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ביסודיות לקטוף על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מניחים בסיר עם שפע של מים ומניחים בצד לטבול בלילה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים את השעועית, מניחים אותם בקומקום גדול ומוסיפים מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
4
מסננים את השעועית ושומרים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מחממים התנור ל 200 F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
חותכים את עור חזיר מלח בסדין אחד. קו סיר שעועית עם העור, צד עור למעלה. בקערה קטנה, לשלב חרדל יבש, חומץ, רום, מולסה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
חזיר מלחחזיר מלח
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מערבבים לתוך השעועית וממלאים את סיר השעועית שליש מלא בתערובת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את הבצל משובץ ציפורן העליון עם שעועית יותר חזיר מלח. מכסה עם השעועית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מכסים את סיר השעועית ואופים במשך 10 עד 11 שעות, בודקים את הנוזל מעת לעת. אם השעועית מתחילה להתייבש, מוסיפים חלק מנוזל השעועית השמורה כדי להרטיב אותם. לחשוף את השעועית לשעה האחרונה של בישול ולקבור את נקניקיות linguia בשעועית. כ -30 דקות לפני ההגשה, לעבד את שומן החזיר בקוביות על חום נמוך בינוני עד הזהב, ניקוז את השומן כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסננים את הקוביות על מגבות נייר ומניחים בצד במקום חם.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
קלות העונה חזה ברווז עם מלח ופלפל. לחמם את החמאה במחבת גדולה אטומה ovenproof להגדיר על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף כמה עלים מרווה לטגן את השדיים במשך 2 דקות בכל צד, עד נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מניחים את המחבת בתנור במשך 3 עד 4 דקות בזמן שאתה להרכיב את המנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
1
הסר את הבצל מהשעועית וזרוק אותו.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
הסר את הנקניק מהשעועית. לקלף את העור פרוסה עבה. סדר את הנקניקיות פרוסות במרכז מגש חם. להקיף את הנקניקיות עם שדי הברווז ומפזרים את עלי המרווה הנותרים על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
3
מפזרים שומן חזיר שמורות שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
4
מגישים עם השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;