שעועית אפויה קרקרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרקרים טאון שעועית אפויה. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 99 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מולסה, סוכר חום, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו הדגים האפויים הטובים ביותר בעיר, שעועית על קרקרים פיתות, ו חציל קלוי וטבילה שעועית לבנה עם קרקרים קימל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה, צדדית גבוהה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים בייקון ומבשלים עד פריך.
הסר בייקון מחבת ומניח על צלחת מרופדת מגבת נייר.
הסר את כל אבל 1 כף שומן בייקון מחבת.
מוסיפים בצל למחבת ו לטגן עד רך, על 8 דקות.
בקערה קטנה, להקציף יחד מולסה, קטשופ, חרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, מלח ופלפל.
כאשר בצל מבושלים, מוסיפים שעועית למחבת. מערבבים ברוטב.
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים שעועית עד שהרוטב צמצם ועבה, כ -25 דקות.
חותכים בייקון לרצועות אנכיות דקות. השתמש בכף מחוררת כדי העליון כל קרקר עם שעועית.