קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

שעועית ביסקוויט גביני ותבשיל בקר

שעועית ביסקוויט גביני ותבשיל בקר
שעועית ביסקוויט גביני ותבשיל בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר, רוטב ברביקיו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו תבשיל בשר ושעועית מוקרם וגבינה, תבשיל ביסקוויט גביני, ו תבשיל עוף וברוקולי עם ציפוי ביסקוויט גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים שעועית אפויה, שעועית כליות, שעועית צפונית גדולה ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף אבקת שום1 כף אבקת שום
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
שעועית אפויהשעועית אפויה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
4
יוצקים לתבנית אפייה. מיד תערובת חמה עם חתיכות ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים 18 עד 20 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב אפוי דרך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה