שעועית דילי
שעועית דילי יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 74 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שעועית שעווה, שיני שום, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית דילי, שעועית מתובלת, ו שעועית הדילי של ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח 1 ליטר מים חמים בקערה גדולה עד מלח מומס.
תן למלח להתקרר לטמפרטורת החדר.
שעועית שכבה עם שאר החומרים בקערת ערבוב קרמיקה, זכוכית או נירוסטה גדולה.
יוצקים מי מלח הנותרים לתוך שקית פלסטיק resealable; חותם ומניח על שעועית לשקוע. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד בועות טופס סביב קצה הקערה, 4-5 ימים.
כפית את כל קצף מפני השטח של מלח. המשך לתת לעמוד בטמפרטורת החדר, להשליך קצף לפי הצורך, עד שעועית מוחמצים, כ 2 שבועות.
באמצעות כף מחוררת, מחלקים שעועית, עשבי תיבול, ותבלינים בין 3 צנצנות 1 ליטר נקי. הגדר מסננת עם 2 שכבות של גזה על קנקן גדול; לשפוך מלח דרך מסננת.
יוצקים מעל שעועית בצנצנות, משאיר 1/2 " שטח על גבי. כיסוי; להירגע עד 2 חודשים.