שעועית ומרק בייקון
שעועית ומרק בייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לכם סלרי, מלח כשר, שעועית צפונית נהדרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו שעועית עם מרק בייקון, שעועית ומרק בייקון, ו שעועית עם מרק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול או בסיר, מטגנים את הבייקון עד פריך.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
בואו מגניב, לקצוץ, ולהניח בצד. על חום בינוני, מוסיפים את הגזר לסיר הטפטפות בתנור ההולנדי ומטגנים במשך 5 דקות.
מוסיף את הסלרי, בצל ושום, ערבוב היטב ובישול במשך 3 דקות יותר.
מוסיף את השעועית ו 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום לנמוך.
תן להתבשל במשך 10 דקות. לחשוף, עם מחית תפוחי אדמה או כף גדולה מחוררת, מועכת חלקית את תערובת שעועית עד שהוא מתעבה מעט. מערבבים את הפטרוזיליה, מלח, פלפל, ובייקון.
מגישים חם.טיפ: אתה יכול להחליף לימה, קנליני, או שעועית borlotti עבור שעועית הצפונית הגדולה במתכון זה.