שעועית חנוקה עם כרישה וכרוב ירוק
שעועית חנוקה עם כרישה וכרוב ירוק נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 181 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שיני שום, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק ושעועית, שעועית מטוגנת עם כרוב ירוק ובשר חזיר, ו כרוב ירוק מתוק עם בשר חזיר ושעועית.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בסיר גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מוסיפים 1 ליטר מים ומחזירים שעועית למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות. מגניב.
מסננים שעועית במסננת מעל קערה, שמירה על נוזל בישול; מניחים שעועית בצד.
הוסף מספיק מים לבישול נוזלי שווה 3 כוסות; להפריש.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה, אורגנו, 1 כפית מלח, ושום; לטגן 5 דקות או עד כרישה הם מכרז. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
העברת תערובת כרישה לקערה גדולה; להוסיף ירקות. לזרוק גם לשלב.
מניחים חצי תערובת ירקות בתחתית התנור ההולנדי; העליון עם שעועית.
מורחים תערובת ירקות נותרת על שעועית.
מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
יוצקים נוזלים שמורים על ירקות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 1 שעה או עד שעועית מכרז, ערבוב פעם. לחשוף ומערבבים עגבניות; מבשלים 10 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש