שעועית טביעה ושעווה
אפונה טבועה ושעווה שעועית עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 262 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שעועית שעווה, מיץ לימון, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה טבועה, אפונה טבועה עם פרושוטו, ו אפונה טריה טריה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה ואת השעועית ומבשלים עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את האפונה, שעועית, מלח, פלפל, ומיץ לימון ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את המנטה, ולזרוק היטב.