שעועית ירוקה & חמוץ חרדל
גשו לסופר וקנו בצל, סוכר muscovado, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מלפפון צ'ילי ירוק עם חרדל / הארי מירץ' קאן אכאר, המבורגרים טונה עם זיגוג אננס-חרדל ירוק צ'ילה - חמוצים להתענג, ו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל.
הוראות
שים את הבצל במחבת שמירה עם 500ml של חומץ. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד רך. בינתיים, בלאנש את השעועית במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מערבבים את הקמח, אבקת חרדל, כורכום ומלח סלרי.
מחממים את זרעי החרדל במחבת קטנה עד שאתם שומעים אותם קופצים, ואז מוסיפים אותם לתערובת הקמח. בהדרגה מערבבים בחומץ שנותר עד חלקה.
כאשר הבצלים מוכנים, עצה בתערובת חומץ התבלינים ומערבבים ברציפות על החום עד מעובה.
מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הסוכרים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 15 דקות יותר עד עבה. כפית לתוך צנצנות מעוקרים (ראה קצה) ולאטום בעת חם. זה ישמור במקום קריר במשך שנה, אבל הצבע ייעלם עם הזמן. ברגע שנפתח, לאחסן במקרר.