קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות27
ציון בריאות2
מגזין

שעועית ירוקה & חמוץ חרדל

שעועית ירוקה & חמוץ חרדל
גשו לסופר וקנו בצל, סוכר muscovado, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מלפפון צ'ילי ירוק עם חרדל / הארי מירץ' קאן אכאר, המבורגרים טונה עם זיגוג אננס-חרדל ירוק צ'ילה - חמוצים להתענג, ו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל.

הוראות

1
שים את הבצל במחבת שמירה עם 500ml של חומץ. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד רך. בינתיים, בלאנש את השעועית במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את הקמח, אבקת חרדל, כורכום ומלח סלרי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כורכוםכורכום
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מחממים את זרעי החרדל במחבת קטנה עד שאתם שומעים אותם קופצים, ואז מוסיפים אותם לתערובת הקמח. בהדרגה מערבבים בחומץ שנותר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר הבצלים מוכנים, עצה בתערובת חומץ התבלינים ומערבבים ברציפות על החום עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
6
מוסיפים את הסוכרים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 15 דקות יותר עד עבה. כפית לתוך צנצנות מעוקרים (ראה קצה) ולאטום בעת חם. זה ישמור במקום קריר במשך שנה, אבל הצבע ייעלם עם הזמן. ברגע שנפתח, לאחסן במקרר.