קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות27
ציון בריאות2
מגזין

שעועית ירוקה & חמוץ חרדל

שעועית ירוקה & חמוץ חרדל
גשו לסופר וקנו בצל, סוכר muscovado, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מלפפון צ'ילי ירוק עם חרדל / הארי מירץ' קאן אכאר, המבורגרים טונה עם זיגוג אננס-חרדל ירוק צ'ילה - חמוצים להתענג, ו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל.

הוראות

1
שים את הבצל במחבת שמירה עם 500ml של חומץ. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד רך. בינתיים, בלאנש את השעועית במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את הקמח, אבקת חרדל, כורכום ומלח סלרי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כורכוםכורכום
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
מחממים את זרעי החרדל במחבת קטנה עד שאתם שומעים אותם קופצים, ואז מוסיפים אותם לתערובת הקמח. בהדרגה מערבבים בחומץ שנותר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כאשר הבצלים מוכנים, עצה בתערובת חומץ התבלינים ומערבבים ברציפות על החום עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
6
מוסיפים את הסוכרים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 15 דקות יותר עד עבה. כפית לתוך צנצנות מעוקרים (ראה קצה) ולאטום בעת חם. זה ישמור במקום קריר במשך שנה, אבל הצבע ייעלם עם הזמן. ברגע שנפתח, לאחסן במקרר.