שעועית ירוקה בלסמית
שעועית ירוקה בלסמית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בייקון, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו שעועית ירוקה בלסמית, שעועית ירוקה מזוגגת בלסמית, ו שעועית ירוקה בלסמית אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית במים מלוחים רותחים כדי לכסות 3 עד 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול שעועית לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
חותכים שאלוט לרוחב לפרוסות דקות; נפרדים לטבעות.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' לסיר כבד; חום מעל חום בינוני-גבוה עד 35
שאלוט מטגנים, בקבוצות, 1 עד 2 דקות או עד קריספ.
הסר מחבת באמצעות כף מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
לבשל חומץ וסוכר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות או עד מופחת 3 כף. מערבבים בחמאה עד מעורבב.
מוסיפים שעועית, ומטגנים 5 דקות או עד מחומם היטב; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לארגן על מגש הגשה. למעלה עם שאלוט, שקדים, ובייקון.