קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

שעועית ירוקה ומחרוזת בטטה

שעועית ירוקה ומחרוזת בטטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, ציפורן טחון, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה תפוחי אדמה, מחרוזת שעועית ירוקה, ו מחרוזת שעועית ירוקה צבעונית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים בטטות לתוך 1/4x1 / 4x3 אינץ חניתות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
3
מקום 9x13 תבשיל אינץ'.
4
מוסיפים 2 כוסות סוכר חום, מיץ לימון, ו 1/2 כוס יין בישול.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
ייןיין
5
אופים בתנור במשך 25 דקות, צולה מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להמיס חמאה במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים בצל, 2 כפות. סוכר חום, תבלינים ושעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תיבולתיבול
בצלבצל
8
לטגן במשך 2 דקות; להוסיף יין בישול ולהמשיך לטגן עד רוך הרצוי של ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ייןיין
9
הסר מהחום ולשמור על חום.
10
הסר בטטות מכל נוזל מעושן שנותר; לזרוק עם שעועית ירוקה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה