שעועית ירוקה ומחרוזת בטטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, ציפורן טחון, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה תפוחי אדמה, מחרוזת שעועית ירוקה, ו מחרוזת שעועית ירוקה צבעונית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים בטטות לתוך 1/4x1 / 4x3 אינץ חניתות.
מוסיפים 2 כוסות סוכר חום, מיץ לימון, ו 1/2 כוס יין בישול.
אופים בתנור במשך 25 דקות, צולה מספר פעמים.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להמיס חמאה במחבת סאוט.
מוסיפים בצל, 2 כפות. סוכר חום, תבלינים ושעועית ירוקה.
לטגן במשך 2 דקות; להוסיף יין בישול ולהמשיך לטגן עד רוך הרצוי של ירקות.
הסר בטטות מכל נוזל מעושן שנותר; לזרוק עם שעועית ירוקה לשרת.